Догляд за деревами й охорона природи – невід’ємна частина сучасного лісового господарства

Ліси занадто цінні в тривалій перспективі, щоб нехтувати ними. Ось чому догляд за деревами й охорона природи неодмінно мають бути частиною сучасного лісового господарства.

Ліс – це домівка для багатьох рослин і тварин, цінне джерело деревини й інших ресурсів, а також місце, де багато хто з нас шукає душевного спокою. Ми, представники компанії Husqvarna, сподіваємося, що ліси відіграватимуть таку саму роль у житті багатьох наступних поколінь, яку вони відіграють зараз для всіх нас. Вирубуючи дерева, ми маємо пам’ятати не лише про лісові флору й фауну, а й про людей, які шукають у лісі натхнення та можливості рекреації, наприклад мисливців і шанувальників активного відпочинку. Це особливо важливо під час робіт поблизу густонаселених районів.

 

Відповідальне планування

Планування вирубування дерев, що стоять вертикально, передбачає планування валяння й захисту довкілля. Екологічні вирішення відрізняються залежно від країн і типів лісів. Дізнайтеся, які правила й рекомендації застосовуються у вашій країні, звернувшись до представників лісового господарства та природоохоронних органів.

Ви переглядали