На що треба звернути увагу перед придбанням нового тримера для трави

Збираєтеся підстригати краї газону у своєму саду? Ось деякі речі, які треба врахувати перед придбанням тримера для трави. Є два основних типи тримерів: зігнуті та прямі, а також багато видів аксесуарів, які можуть перетворити ваш тример для трави на корисний універсальний інструмент для садівництва.

Вибираєте зігнутий чи прямий вал?

Тример для трави використовується для підстригання країв газону, до яких не може дістатися газонокосарка. Тример із криволінійним валом зазвичай застосовується для зручного підстригання периметра газонів і клумб. Моделі з прямим валом і конічною зубчастою передачею призначено для складніших робіт, ними можна легко діставатися ділянок під живими огорожами, кущами й інших подібних місць.

Придбайте правильні аксесуари

Прямі тримери для трави можуть мати ручку J-подібної форми як аксесуар, що усуває ймовірність надмірного наближення до різального обладнання. Завжди встановлюйте ручку J-подібної форми під час роботи з лезом для зрізання трави.

Якщо ви хочете виконувати своїм тримером іще більше завдань, зверніть увагу на моделі комбінованих тримерів зі знімним валом. Вони є багатофункціональними пристроями, які легко зберігати й можна використовувати для різних завдань, наприклад як тример для живих огорож, повітродув, кромкоріз, висоторіз і підмітальну машину; також вони обладнуються декількома насадками.

Ви переглядали