Перша у світі автоматична газонокосарка Automower® із повним приводом від Husqvarna

Неперевершена ефективність на схилах

Роботизована косарка з повним приводом від Husqvarna дає змогу доглядати навіть найскладніші газони, не докладаючи зусиль. Косарка долає схили з крутизною до 70 % (35°), забезпечуючи бездоганні результати навіть на найскладніших горбистих ділянках газону.

 

Конструкція преміум-класу й шарнірний кермовий механізм

Нова модель Automower® 435X AWD від Husqvarna має властиву серії X досконалу конструкцію з шарнірно-зчленованою рамою, що забезпечує зручне керування та бездоганне зчеплення з ґрунтом. Газонокосарку обладнано гумовими бамперами, які допомагають зберігати її зовнішній вигляд і захищають від подряпин, світлодіодними фарами, що дають змогу помітити газонокосарку навіть у темряві, а також унікальними помаранчевими ковпаками маточин коліс серії X, що доповнюють її дизайн.

 

Високий рівень взаємодії

Програма Automower® Connect дає змогу керувати газонокосаркою та її налаштуваннями з будь-якої точки світу й забезпечує її захист від крадіжки за допомогою GPS-системи. Крім того, газонокосаркою можна керувати за допомогою основних голосових команд через віртуального помічника Alexa або Google Home.

 

Ви переглядали