Як встановити роботизовану газонокосарку Husqvarna

Husqvarna Automower® – це втілення простоти у використанні, яка відчувається одразу, адже навіть процес інсталяції розписаний ніби по нотах. Тут наведено інструкцію щодо надзвичайно простого встановлення роботизованої газонокосарки Husqvarna.

Спочатку огляньте газон. Щоб зменшити ризик застрягання чи пошкодження машини, з трави треба прибрати каміння, гілки, інструменти, іграшки й інші подібні перешкоди. Крім того, якщо висота трави перевищує десять сантиметрів, рекомендовано востаннє скосити її звичайною газонокосаркою.

 

1. Установіть заряджальну станцію

Розташуйте заряджальну станцію на рівному ґрунті всередині ділянки скошування так, щоб навколо неї залишилося вільне місце. Переконайтеся, що на станцію не потрапляє пряме сонячне проміння або краплі води від поливання, а також у тому, що поблизу є розетка мережі живлення.

 

2. Зарядіть батарею

Коли заряджальну станцію буде встановлено, настане час зарядити роботизовану косарку. Установіть роботизовану косарку в заряджальну станцію й перейдіть до наступного кроку. Для заряджання цілковито розрядженої батареї потрібно 80–100 хвилин.

 

3. Прокладіть обмежувальний дріт

Для визначення зони, яку треба покосити, по краях газону розташовується обмежувальний дріт. Просто закріпіть його, уставивши в землю спеціальні цвяхи, що надаються в комплекті, і роботизована косарка знатиме, де розвертатися. За допомогою дроту створіть «острівки» навколо клумб і кущів, щоб косарка не наїхала на них.

 

4. Покладіть напрямний дріт

Призначення напрямного дроту – забезпечити повернення Husqvarna Automower® до заряджальної станції в разі потреби. Під’єднайте один кінець до станції й рівно протягніть шнур через найвіддаленішу частину оброблюваної ділянки, щоб роботизована косарка легко його знайшла. Інший кінець приєднайте до обмежувального дроту в місці їх перетину. Потім обидва дроти, обмежувальний і напрямний, під’єднайте до заряджальної станції.

5. Відпочиньте

Увімкніть Husqvarna Automower®, уведіть свій PIN-код із чотирьох цифр, налаштуйте висоту різання та кількість робочих годин. І все! Перш ніж від’їхати, роботизована косарка заряджатиметься до стану готовності, і цієї миті офіційно буде зараховано останнє скошування газону. 

Ви переглядали